Terug naar Het Theaterteam

Hans Goes

Pr & Publiciteit

Als kind al stond ik graag in de belangstelling. Of het nu zingen was of toneel spelen. Nog steeds doe ik beide met veel passie. Maar ook achter de schermen ben ik actief. In Haarlem organiseer ik evenementen, maak theaterproducties en zet concerten in o.a. Patronaat neer.

Vanaf 2005 werk ik, naast toneelspelen, als pr-medewerker voor Theatergroep Eglentier. De theatergroep is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste community-toneelgroepen in de omgeving.

Ik heb Pieter leren kennen toen we hem vroegen een voorstelling te regisseren. Dat was van het begin af een prettige samenwerking. Samen maakten we de jaren daarna nog meer mooie dingen. Vanaf 2018 heb ik in het bestuur van Eigen Werk Theaterteam gezeten, maar sinds dit jaar (2020) buig ik me over de publiciteit en verwante zaken.

Eigen Werk Theaterteam bestaat dit jaar 20 jaar en heeft veel mooie stukken neergezet. Ik ben er trots op om samen met Vera van Baal, zakelijk coördinator, Pieter en alle anderen die tot het theaterteam behoren te mogen werken. Op naar een mooie theatrale toekomst!