Terug naar Goed bezig

Rimpelsteeltje op Theaterflix

De voorstelling Rimpelsteeltje is nu integraal op Theaterflix te zien. Over een stoere kleindochter en een lieve oma die steeds meer vergeet.

Het stuk speelde in 2018 in veel theaters in het land. Acteurs Marlies Helder en Pieter Tiddens kregen allebei met dementie in hun familie te maken. Ingewikkeld maar het hoort bij het leven. Er is tegenwoordig veel afstand tussen kinderen en de echt oude mensen. Deze voorstelling overbrugt die kloof. Licht, lief en openhartig.

Hier woont mijn oma
Ik wil jullie aan haar voorstellen
Omdat ze stokoud is
Stokoude mensen zie je bijna nooit
Terwijl... Op een dag wil iedereen toch stokoud worden

Elke woensdag gaat Grietje op bezoek bij haar oma Rimpelsteeltje. Om samen iets leuks te doen, te kletsen, te niksen. Dat vinden ze gezellig. Maar vandaag is oma kwijt. En terwijl haar moeder en tantes kibbelen over wat er moet gebeuren, gaat Grietje op zoek.

Theaterflix

Om de auteursrechten veilig te stellen staan de opnames op de servers van Theaterflix en niet op YouTube of Vimeo. Om de site draaiende te houden wordt een kleine bijdrage in de vorm van een abonnement gevraagd. Hiermee wordt op een eerlijke manier het creatieve werk van de belanghebbenden gesteund.

Een aantal voorstellingen van Eigen Werk Theaterteam zijn te zien op Theaterflix. Veel plezier ermee!