Terug naar Het Theaterteam

Dennis Mulder

Muzikant / Theatertechnicus

Vanuit mijn opnamestudio D-Recording werk ik als producer-muzikant. Ook geef ik muziekles op basisscholen voor muziekschool Amsterdam.

Na mijn opleiding Muziekregistratie aan het conservatorium van Den Haag heb ik me met verschillende kanten van muziek en geluid beziggehouden: studio-opname en mixen van muziek, geluidsnabewerking en compositie voor televisie, live geluid voor theater, gitarist in diverse bands.

Ik werk sinds 1995 met Pieter samen. Dit was nog voor theatergroep Wederzijds, waar Pieter in speelde. De voorstelling Wonderkanker was de eerste voorstelling waar ik de techniek deed.
Daarna heb ik bij Eigen Werk Theaterteam de techniek gedaan voor verschillende voorstellingen en meegespeeld in 3 kindercabaret-voorstellingen.

Ook ik heb ik een aantal CD's van Eigen Werk opgenomen en gemixed.

Voor mij is het werken met Eigen Werk Theaterteam bijzonder op meerdere manieren. Creativiteit met en voor kinderen heeft waarde op veel vlakken van hun ontwikkeling. De sociale samenhang, je durven uiten, luisteren naar elkaar en kinderen met achterstanden op andere gebieden in hun kracht zetten. Ik zie die positieve invloed ook zelf nu ik veel voor de klas sta in groepen 1 t/m 8.

Wat ik ook bijzonder vind is dat Eigen Werk maatschappelijke thema's aansnijdt waar kinderen door worden gestimuleerd om kritisch te denken.

Ik heb veel respect voor de energie waarmee Pieter en het theaterteam projecten voor elkaar krijgen en vind het heel fijn om daaraan bij te dragen.

Mijn wens voor de toekomst: Eigen Werk Theaterteam blijft bestaan, wordt door de samenwerking met een heel theaterteam toekomstbestendig en blijft kinderen inspireren!

Meer informatie is te vinden op de website van D-Recording.