Terug naar Het Theaterteam

Yvonne Pos

Zakelijk Leider

Als fondsenwerver kwamen Carla Leurs en ik met ons bedrijf Onbegrensde Zaken in contact met Pieter Tiddens van Eigen Werk theaterteam. Het klikte meteen, dus toen onze voorgangster wegging, hebben Carla en ik ons beschikbaar gesteld als zakelijk leider. 

Oorspronkelijk kom ik uit de evenementenwereld, waar ik 30 jaar een (familie)bedrijf heb gehad in de technische en logistieke productie van grote publieksevenementen, samen met mijn partner. In 2019, vlak voor Conona, hebben wij dat bedrijf verkocht en sinds die tijd richt ik mij op Onbegrensde Zaken, én op leuke dingen die op mijn pad komen. En Eigen Werk Theaterteam is zo’n leuk ding. 

Onze kennismaking met de leden van het team viel gelijk met het afscheid van onze voorgangster. Wat een warm bad was dat, wat een leuke mensen en wat een ontzettende bevlogenheid. Daar wil je wel bij horen, daar wil je mee aan het werk, mooie dingen maken, die waarde hebben, niet alleen op cultureel gebied, maar ook op sociaalmaatschappelijk gebied. Voorstellingen met een boodschap, met een verhaal dat ertoe doet, dat is mooi.

Als zakelijk leider probeer ik, binnen het team met Carla, alle zakelijke dingen op orde te houden, afspraken te maken met iedereen en te zorgen dat alles geregeld is en er niets vergeten wordt. Samenwerken met het team van Eigen Werk theaterteam geeft veel energie en ik vind het erg mooi om te zien hoe dingen tussen leden van het team ontstaan.

Ik hoop nog heel lang onderdeel uit te mogen maken van dit team.