12+

Cast & Crew

  • Spel: Marike van Weelden, Anne Meijer, Pieter Tiddens
  • Regie: Esther Scheldwacht & Carlo Scheldwacht
  • Tekst: Sophie Tiddens, Pieter Tiddens, Anne Meijer, Saskia Goldschmidt, Mees de Wijn, Moos de Walle
  • Dramaturgie: Corien Baart
  • Muzikale leiding: Ronald Schmitz
  • Compositie: Moos de Walle, Ronald Schmitz & Pieter Tiddens
  • Decor & Kostuums: Ellen Klever
  • Grafische vormgeving: Donald Beekman

Wat de f*ck is geluk

Een vrolijke familieband

Een vrolijke, verrassende, humorvolle, kwetsbare, soms confronterende muziektheatervoorstelling voor pubers, jongvolwassenen en hun ouders. 

waar is het vakje
om in te passen
k ben een pieper
die je moet jassen
ik ben een wolk
en drijf voorbij
wanneer gaat het over mij 

Eigen Werk Theaterteam maakt met Wat de f*ck is geluk een voorstelling over een gezin dat worstelt met de depressie van de puberdochter. Elk gezinslid zoekt naar woorden om zich te uiten en naar de noten en de beat die daarbij horen. 

Dochter Piep verbergt haar somberheid. Soms gaan de remmen los. Dan zingt ze als een waterval. De moeder, een energiek dansende vrouw, wil haar dochter laten vliegen – wat meestal niet lukt. En vader is niet zo van de emoties, die is druk met zijn computers en gitaren. Uiteindelijk geven ze samen een lekker rommelig concert, waarin ze hun smaken, stijlen en meningen bij elkaar proberen te brengen. 

Sombere gevoelens kunnen heel ingrijpend zijn, zeker als je ze voor jezelf houdt. De voorstelling spoort aan tot openhartigheid, want stil blijven is niet de oplossing. 

Iedere bezoeker ontvangt een item met QR code die naar een website leidt met o.a. informatie over hulp, muziek van de voorstelling en format voor een groepsgesprek in de (mentor-)klas. Voor het onderwijs is een educatief pakket beschikbaar.

Voor boekingen neem je contact op met ons boekingskantoor Kracht van Beleving.

Speeldata

Deze voorstelling gaat in oktober 2022 in première.

Voor boekingen kun je contact opnemen met ons boekingskantoor Kracht van Beleving. Ook als je een besloten voorstelling wilt bekijken of meer wilt weten over de voorstelling, kun je contact opnemen met het boekingskantoor.