8+

Cast & Crew

  • Spel: Anne Meijer, Marike van Weelden & Pieter Tiddens
  • Script: Marike van Weelden & Pieter Tiddens
  • Regie: Rob Vriens
  • Decor en kostuums: Ellen Klever
  • Beeld: Hennesien van Walderveen

Zus van broer

Zus neemt een besluit; zo kan het niet langer! Haar moeder staat er alleen voor en heeft veel teveel hooi op haar vork. Daarom zet ze haar broer in de bakfiets en begint aan een tocht ver van huis. Haar moeder is natuurlijk in alle staten. Ze schakelt de politie in en alarmeert de pers. Het hele land is in rep en roer. En dat is nou precies waar zus op hoopte! Waarom doet het altijd zo verstandige en lieve meisje dit? De verrassende waarheid komt boven water na een spannende zoektocht.

Zus van broer is een grappig familieverhaal over broers en zussen van kinderen die ziek zijn of speciale zorg nodig hebben. Een komedie over een ernstig onderwerp en een 8+ verhaal voor alle leeftijden. Marike van Weelden en Pieter Tiddens willen met deze voorstelling laten zien hoe de levens van deze ‘brussen’ eruit zien. De theatervoorstelling is gebaseerd op het - nog te verschijnen - gelijknamige boek.

Vanaf maart 2024 in het theater!

Speeldata

Voor boekingen kun je contact opnemen met ons theaterbureau Kracht van Beleving. Ook als je een besloten voorstelling wilt bekijken of meer wilt weten over de voorstelling, kun je contact opnemen met het theaterbureau.