Wat de f*ck is geluk

Ben je somber? Heb je hulp nodig? Klik hier voor een lijstje met adressen waar je terecht kunt!

Eigen Werk Theaterteam maakt met Wat de f*ck is geluk een voorstelling over een gezin dat worstelt met de depressie van de puberdochter. Elk gezinslid zoekt naar woorden om zich te uiten en naar de noten en de beat die daarbij horen.

Download hiernaast de muziek uit de voorstelling!

Educatief materiaal
Er zit een lastigheid in gevoelens en de puberteit. Voor veel leerlingen is gesloten zijn de realiteit. Het is ook heel natuurlijk om zelf dingen op te willen lossen. Maar soms is dat een te zware opgave voor jonge mensen. Het durven delen van gevoelens is daarom zo belangrijk. Daarom vind je op deze site oefeningen in gevoelens delen.  

Dit educatief materiaal heeft als doel gevoelens onder pubers/jongeren bespreekbaar te maken. Je kunt het gebruiken als voorbereiding op de voorstelling óf als nabespreking, óf als los onderdeel van een les. Het zijn korte opdrachten van ongeveer 10/15 minuten met aansluitend ingangen om het gesprek te beginnen.

Er zijn oefeningen voor de brugklas (VMBO/ HAVO/ VWO), klas 2 en 3 (VMBO/ HAVO/ VWO) en voor de bovenbouw van (4VMBO/ 4,5 HAVO/ 4,5,6 VWO). Je kunt ze downloaden via de linkjes in de kolom hiernaast.

Heb je behoefte aan meer informatie? Vraag dan een gratis lessenreeks door peer educators aan bij Luister Eens en Mind Young Academie

Voor ouders
Ben je ouder en maak je je zorgen om jouw kind? Klik hier voor meer informatie. 

Hiernaast kun je ook een interview downloaden met Pieter en Sophie Tiddens over het maken van Wat de f*ck is geluk.

De muziek
Bij 'downloads' vind je opnamen van de 14 liedjes uit de voorstelling. Het album is ook te beluisteren via Spotify. Muziek gemaakt door Moos de Walle, Ronald Schmitz en Pieter Tiddens. Zang Marike van Weelden, Anne Meijer en Pieter Tiddens. Muzikale leiding, gitaar en opnames Ronald Schmitz. Geluidstechniek Dennis Mulder Music.

Boeken
Wil je deze voorstelling boeken? Neem dan contact op met met ons boekingskantoor Kracht van Beleving

Downloads